Associació Catalana de Ciències de l'Alimentació

III Jornada MENGEM SA. La conservació dels aliments

Data: 12 de maig de 2016

Lloc: Museu de Ciències Naturals (Museu Blau). Parc del Fòrum, Barcelona.

Organitza: ICEA, ACCA i Museu Blau

Tríptic Què és Mengem sa?

Què trobarem en aquesta Jornada?

Després de l’èxit de les jornades Mengem Sa realitzades el 2014 sobre els vegetals, i el 2015 sobre la carn, enguany ens endinsem en el món de la conservació dels aliments, amb una mirada crítica i científica.

cullera mengem saVisita a l’exposició  «Nutrició, impuls vital», un gran projecte per conèixer els conceptes fonamentals en matèria d’alimentació i nutrició. Presentació de l’exposició a càrrec d’Abel Mariné, president de l’ACCA.

Conferència inaugural: «Passat i present de la conservació d’aliments», a càrrec de Pau Alcover (historiador)

Taula rodona sobre la tecnologia de la conservació dels aliments (productes frescos, processats i precuinats / restauració).

Moderada per Buenaventura Guamis (director general del Parc de Recerca de la UAB, PRUAB), i, amb la participació de:

Conferències


 

Comitè organitzador:
Rosaura Farré, Carles Folch, Francesc Llauradó, Abel Mariné, Josefina Plaixats, Joaquim Ros, Ignasi Torrella, Josep Maria Espelta, Ester Torres i Eduard Vidal.

logo-general museu blau