banner_soci_00

Nutrició, ciència i cuina

Dins el marc de la XLVI Universitat Catalana d’Estiu, l’ACCA organitza un curs que tractarà de situar el fet alimentari avui i cap on evoluciona, i es posarà especialment en relleu dos aspectes:

1) els processos culinaris, que a més d’aconseguir sabors, aromes i textures agradables garanteixen la digestibilitat i la seguretat dels aliments, i tenen efectes sobre els nutrients i altres components dels aliments; i

2) la importància del mètode científic per a aconseguir resultats culinaris en la cuina creativa i la tradicional. La cuina catalana té un paper preponderant en la recerca i la innovació culinària amb projecció internacional gràcies a un esforç de creativitat de restaurants com el Bulli, el Celler de Can Roca o el Sant Pau, que tenen art, ciència i tècnica en les seves bases.

Dia i hora: 23 d’agost a partir de les 9.00 h

Lloc: Prada de Conflent

Programa

Compartir

Condol per les pèrdues d’en Jordi Peix i Josep Tarragó

Text del president de l’ACCA, senyor Abel Mariné

Jornada tècnica informativa

Organitzada per AECOSAN-CEDECARNE-AFCA

Data: 19 de maig de 2014

Programa