Beques Educar Menjant

La Fundació Jaume Casademont acaba de presentar el primer projecte de l’entitat, d’experiències educatives en el mon de l’alimentació.

L’objecte de la convocatòria de les BEQUES EDUCAR MENJANT. Experiències educatives en el món de l’alimentació és estimular i promoure totes aquelles iniciatives que es duguin a terme en l’àmbit  d’Infantil i Primària a Catalunya per tal de promoure els valors d’una alimentació saludable en el marc d’una gastronomia que és entesa com a cultura.

Les beques s’atorgaran als projectes innovadors que s’apliquin, ja sigui dins l’escola, ja sigui a fora, però sempre en un entorn de desenvolupament lúdic i educatiu, i que siguin capaços de transmetre amb continuïtat en els infants i els joves un compromís per una alimentació que també sigui un mitjà de coneixement,  d’intercanvi i d’identitat cultural.

La iniciativa té el suport i la col·laboració de les conselleries d’Educació i Salut de la Generalitat de Catalunya.

Més informació sobre condicions, destinataris, sol·licituds, terminis, jurat i criteris de validació les trobareu a l’apartat de “beques educar menjant” al web www.fundaciojaumecasademont.cat