Convocatòria Assemblea General de l'ACCA

Dimarts 3 de març a les 17.30 hores a la Sala Pi i Sunyer de l’Institut d’Estudis Catalans (carrer del Carme, 47, Barcelona).

Benvolguda associada, benvolgut associat,

Per acord de la Junta Directiva, us convoco a l’Assemblea General ordinària de l’ACCA que se celebrarà el dimarts dia 3 de març, a la Sala Pi i Sunyer de l’Institut d’Estudis Catalans (carrer del Carme, 47, Barcelona) a les 17.30 h en primera convocatòria i a les 18 h en segona convocatòria. Atès que preveiem que en la primera convocatòria no hi haurà el quòrum necessari, l’Assemblea s’iniciarà a les 18 h.

L’ordre del dia serà el següent:
1. Informe de la secretària.
2. Informe econòmic del tresorer.
3. Informe del president.
4. Torn obert de paraules.

Després de l’assemblea, aproximadament a les 19 hores (set de la tarda) se celebrarà una conferència sobre «El cultiu de transgènics a Catalunya», a càrrec de la senyora Meritxell Serret, de la Fundació Món Rural.

Cordialment,
Laura I. Arranz
Secretària

Barcelona, 12 de febrer de 2009

PS. Us adjuntem el carnet de soci/sòcia que us acredita com a membres actius de la nostra associació.