Abel Mariné, membre de la Secció de Ciències Biològiques, distingit per la seva tasca divulgadora

Abel Mariné, catedràtic emèrit del Departament de Nutrició i Bromatologia de la Universitat de Barcelona (UB), membre de la Secció de Ciències Biològiques de l’IEC i president de l’Associació Catalana de Ciències de l’Alimentació (ACCA), filial de l’IEC, ha estat guardonat per la seva tasca divulgadora amb la II Distinció de la Universitat de Barcelona a les millors activitats de divulgació científica i humanística. Aquest reconeixement, impulsat pel Consell Social i el Claustre de Doctors de la UB, té per objectiu fomentar la difusió de l’activitat científica i el coneixement al conjunt de la societat. En aquesta edició, també ha estat guardonat Claudi Mans, catedràtic emèrit del Departament d’Enginyeria Química de la UB i membre de la Junta Directiva de l’ACCA.