Articles d’interès

Articles publicats a El Punt Avui:

Dietètica clàssica (09/06/2017)

Etiquetes o prospectes (25/04/2017)

La panela com a exemple (24/03/2017)

El panga i la globalització (17/02/2017)

Insectes al plat (13/01/2017)

Compotes i dietes (09/12/2016)

Escudella i pa amb tomàquet (01/11/2016)

Dalsy: fàrmacs i additius (30/09/2016)

Superaliments (22/07/2016)

Calories o exercici (17/06/2016)

Ben aviat tindrem doctors en cuina, entrevista a Pere Castells (La Vanguardia. Monográficos especiales)  (13/06/2016)

Formació superior en aliments i alimentació (13/06/2016)

Consells nutricionals (13/05/2016)

Tendencias actuales y futuro de la alimentación (La Vanguardia. Suplement Alimentària) (25/04/2016)

Universitat precària (08/04/2016)

Llegums, i per molts anys! (26/02/2016)

Comprimits efervescents (22/01/2016)

Canvi climàtic i alimentació (25/12/2015)

La tòfona dels pobres (11/12/2015)

Ens atabalen massa? (27/11/2015)

Les sardines, la salut i la butxaca (13/11/2015)

Carns i càncer (30/10/2015)

Hipòcrates de cos (16/10/2015)

Tomàquet (02/09/2015)

Cols, coliflor, bròquil i salut (04/09/2015)

Migracions i fam (21/08/2015)

Classes de redacció (07/08/2015)

Greix i colesterol (24/07/2015)

Aigua i hidratació (10/07/2015)

Llets vegetals (26/06/2015)

L’aliment a l’espai sideral (12/06/2015)

Vermut i absenta (29/05/2015)

Divulgació científica (15/05/2015)

Pseudociència i alimentació (01/05/2015)

Televisió, menjar i salut (17/04/2015)

La dona i l’alimentació (20/03/2015)

Natures mortes (06/03/2015)

Llet sense lactosa (20/02/2015)

L’estèvia i la salut (06/02/2015)

Els pagesos i els sants (23/01/2015)

Cuina i universitat (09/01/2015)

Plats preparats (19/12/2014)

Begudes energètiques (05/12/2014)

Vegetarians i flexitarians (21/11/2014)

El fred i l’obesitat (07/11/2014)

Ebola, remeis i informació (24/10/2014)

Al·lèrgies i informació (10/10/2014)

La idea paleolítica (26/09/2014)

Les dents i l’alimentació (12/09/2014)

Tònica i gintònic (29/08/2014)

Menjar o pinso (15/08/2014)

Barbacoa i salut (01/08/2014)

Medicaments contaminants (18/07/2014)

Ratafia (04/07/2014)

Costos no alimentaris (20/06/2014)

Crisis i salut (06/06/2014)

Sang (23/05/2014)

Plàtan (09/05/2014)

La carn de xai (25/04/2014)

El menjar dels pobres (04/04/2014)

Els costos de l’obesitat (21/03/2014)

Mengem sa? (07/03/2014)

La dieta de Proust (21/02/2014)

Davos i la nutrició (07/02/2014)

Musclos i tonyina (24/01/2014)

Racionament i dieta (10/01/2014)

Sopes i caldo (27/12/2013)

Alimentació i envelliment (13/12/2013)

Alimentació i suïcidi (29/11/2013)

Cava o xampany (15/11/2013)

Alimentació a l’edat mitjana (01/11/2013)

El preu dels aliments (18/10/2013)

Marisc, dieta i sexe (28/06/2013)

Hitler i la dieta (14/06/2013)

Cireres de temporada (31/05/2013)

Fruita seca: bones calòries (17/05/2013)

Conills, gats i esquirols (03/05/2013)

L’alimentació a Catalunya (19/04/2013)

La Santa Cena (05/04/2013)

Truita d’espinacs amb suc (15/03/2013)

Malbaratar menjar i mòbils (01/03/2013)

El pa, passat, present i futur (15/02/2013)

Menjar a la feina (01/02/2013)

Formatge, nutrició i caducitat (18/01/2013)

Sucre, salut i impostos (04/01/2013)

Socialitzar les proteïnes (21/12/2012)

Anís, art i publicitat (07/12/2012)

La batalla de l’ou (23/11/2012)

Les gallines i els catalans (9/11/2012)

El vi al món romà i avui (26/10/2012)

Pastanagues i cultura (12/10/2012)