Revistes

Aquest es un llistat de les revistes que podeu trobar a qualsevol de les biblioteques anomenades, sigui en format paper o electrònic. Caldrà consultar la disponibilitat en cada cas.
Amb properes ampliacions de la pàgina web s’afegiran més revistes disponibles a les biblioteques dels Països Catalans.

AGROACTIVITAT de la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya. Edita, Xarxa Verda SL (Barcelona). Mensual.

AGROCHIMICA, Revista Internazionalede Chimica Vegetale, Pedologia e Fertilizzazione del Suolo, del l’Universita degli Studi di Pisa. Edizioni Plus, Universita de Piza (Itàlia). Bimensual.

ACE, Revista d’Enologia, de la Societat Catalana d’Enòlegs, Edicions Rubens (Barcelona). Trimestral.

ACTA AGROQUIMICA. Universidad Nacional de Colombia. Edita la Universinat Nacional de Colòmbia, Sede Palmira (Colòmbia) Trimestral.

ACTUALITAT FLEQUERA DE CATALUNYA. Publicació oficial del Gremi de Flequers de Catalunya (Barcelona). Mensual.

ALIMENTARIA. Revista de Tecnología e Higiene de los Alimentos. Edita C. Barros (Madrid). Mensual.

ALIMENTACION, NURTICION Y SALUD. Edita y publica el Instituto Danone (Barcelona). Trimestral.

FOOD MICROBIOLOGY. Edita U.S. Food and Drug Administration (FDA) (USA). Mensual.

FOOD TECHNOLOGY. Institute of Food Technologists (USA). Mensual.

GRASAS Y ACEITES. Instituto de la Grasa de Sevilla (CSIC) (SEVILLA). Bimensual.

ILE, Indústria Lactica Española. Edita, publicaciones Técnicas Alimentarias, S.A. (Madrid). Bimensual.

INTERNATIONAL FOOD MARKETING & TECHNOLOGY. Publica, Dr. Harnisch Verlags GMBH (Germany). Mensual.

JAOCS, Journal of American Oil Chemistry Sopciety (USA). Mensual.

JOURNAL OF FOOD SCIENCE. Publica y edita, Institute of Food Tecnologists (USA). Bimensual.