La memòria col·lectiva com una fusió dels mecanismes cognitius i processos culturals

Dimarts 21 de gener, a les 18.30 h, a la sala Nicolau d’Olwer de l’Institut d’Estudis Catalans.

Organitzat per l’Associació Catalana de Sociologia i el Màster de Tècniques d’Investigació Social Aplicada [TISA] de l’Institut d’Estudis del Treball (IET) de la Universitat Autònoma de Barcelona, del Departament de Sociologia i Anàlisi de les Organitzacions de la Universitat de Barcelona, i del Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya (COLPIS).

El seminari “La memòria col·lectiva com una fusió dels mecanismes cognitius i processos culturals” serà a càrrec d’Aaron V. Cicourel, University of California, San Diego, Cognitive Science, Pediatrics, Sociology, San Francisco, Institute for Health and Aging, SBS, Berkeley, Institute for the study of Societal Issues.

Presentarà l’acte, Carlos Lozares, Departament de Sociologia de la Universitat Autònoma de Barcelona. Centre d’Estudis Sociològics sobre la Vida Quotidiana i el Treball, Institut d’Estudis del Treball.