Renovació dels Estatuts i del Còdi Ètic

Benvolgudes, benvolguts,

Tal com vam anunciar durant l’Assemblea de socis del 22 de desembre passat, obrim un procés participatiu per a l’aprovació dels Estatuts i del Codi Ètic de l’ACS. Amb aquest procés esperem recollir totes les vostres propostes, comentaris i esmenes per tal d’acordar uns Estatuts i un nou Codi Ètic que respongui les principals característiques i objectius de l’Associació.

Per participar-hi, heu d’entrar a través d’un compte de Google (important per tal que puguem recollir les vostres esmenes, ja que no les tindrem en compte si són comentaris anònims o que no us identifiquin). En aquest enllaç trobareu la proposta d’Estatuts i en aquest altre, la proposta de Codi Ètic, elaborats per la Junta Directiva de l’Associació.

Una vegada hàgiu accedit al document, afegiu els comentaris que cregueu convenients sobre el document amb la justificació que considereu, de tal manera que puguem entendre la vostra esmena o comentari.

Esperem la vostra participació fins al 15 de març. Seguidament reunirem totes les propostes en Junta i elaborarem un redactat únic d’ambdós documents que presentarem i acordarem a l’Assemblea que farem durant el proper Congrés Català de Sociologia.

Us agrairem molt que hi participeu i ens ajudeu a enriquir l’Associació amb els vostres comentaris.

Cordialment,
La Junta Directiva.