Conferència John Willinsky

Dimecres 25 d’abril, a les 19 h, a la sala Prat de la Riba de l’IEC, tindrà lloc la conferència

The Historical Roots and Future Directions of Open Access to Learning, a càrrec de John Willinsky,
Khosla Family Professor of Education at Stanford University.

La conferència, que es farà en anglès, explorarà les iniciatives més recents en la creació de recerca en accés obert, amb l’aportació de relats històrics sobre l’accés al coneixement a la península Ibèrica des de l’època medieval (basat en el llibre recent del professor). En la mateixa línia, s’aprofundirà en l’ús de la plataforma Open Journal System que Willinsky continua desenvolupant des del Public Knowledge Project.

Amb la col·laboració de:

Associació Catalana de Ciències de l’Alimentació (ACCA), Institució Catalana d’Història Natural (ICHN), Societat Catalana d’Economia (SCE), Societat Catalana d’Estudis Clàssics (SCEC), Societat Catalana d’Estudis Hebraics (SCEHB), Societat Catalana d’Estudis Històrics (SCEH), Societat Catalana d’Estudis Jurídics (SCEJ), Societat Catalana d’Història de la Ciència i de la Tècnica (SCHCT), Societat Catalana de Biologia (SCB), Societat Catalana de Comunicació (SCC), Societat Catalana de Filosofia (SCF), Societat Catalana de Física (SCFIS), Societat Catalana de Geografia (SCG), Societat Catalana de Llengua i Literatura (SCLL), Societat Catalana de Musicologia (SCMUS), Societat Catalana de Química (SCQ), Societat Catalana de Tecnologia (SCT), Societat d’Història de l’Educació dels Països de Llengua Catalana (SHE).