Xavier Vila va ser entrevistat en un reportatge del programa televisiu «30 minuts» | CUSC-UB

Xavier Vila va ser entrevistat en un reportatge del programa televisiu «30 minuts» | CUSC-UB.

“Si un sol alumne ho demana” és el títol del reportatge del programa televisiu 30 minuts que girava entorn de la controvèrsia suscitada per la interlocutòria del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, que torna a posar en qüestió el model lingüístic de l’escola a Catalunya i dispara la indignació entre la societat catalana. Xavier Vila va ser entrevistat com a expert en l’àmbit de la sociolingüística educativa, el qual va explicar les potencialitats i els reptes als que s’enfronta el model lingüístic actual. Trobareu el reportatge disponible a la pàgina web de TV3, que hi podeu accedir a través del següent enllaç:

Vila,30 minuts

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Administració