Defensa de dos treballs de màster sociolingüístics

Amb certa calma – qüestions de llengua i societat: Defensa de dos treballs de màster sociolingüístics.

Aquesta setmana es defensaran dos treballs finals del Màster de Lingüística Aplicada i Adquisició de Llengües en Contextos Multilingües del Departament de Filologia Anglesa i Alemanya sobre sociolingüística:

  • Icardi, Hugo. 2013. Losing Ground. Language Shift and Maintenance Among Mengrelian Expatriates., un interessant treball sobre la substitució lingüística entre els expatriats parlants de mengrelià, una llengua caucàsica, com a resultat de la darrera guerra entre Rússia i Geòrgia. Dijous 9h30, sala Gabriel Oliver, Edifici Josep Carner (soterrani).

 

  • Torres Purroy, Helena. 2013. Language Ideologies of Greeks in a Transnational Context of Official Bilingualism: Exploring New Chances for the Language Varieties of Greece, una capbussada en els discursos sobre la diversitat dels grecs residents a Catalunya i sobre com el context de migració (no) els ha canviat la percepció sobre la diversitat al seu país d’origen i en general. Divendres, 19 de juliol a les 13h, sala de professors, Edifici J Carner (5è pis).

Sort a tots dos!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Administració