“L’avaluació de la llengua com a eina de suport a la migració i a la integració: diferents enfocaments d’un tema comú”.

Font:  Direcció General de Política Lingüística, Generalitat de Catalunya

La Direcció General de Política Lingüística acollirà la 44a Trobada i Congrés de l’Associació d’Avaluadors de Llengües d’Europa (www.alte.org), organització de la qual la Generalitat de Catalunya és membre i soci fundador. L’objectiu principal d’aquesta associació és establir un estàndards comuns d’avaluació de llengües vàlids per a tot Europa, donar suport a les polítiques europees a favor del multilingüisme i contribuir a preservar la riquesa lingüística dels pobles d’Europa.
Els dies 13 i 14 de novembre tindrà lloc la Trobada de socis d’ALTE, en la qual només poden participar els membres de l’associació. El dia 15 de novembre s’esdevindrà el Congrés d’ALTE que tractarà el tema “L’avaluació de la llengua com a eina de suport a la migració i a la integració: diferents enfocaments d’un tema comú”.

El congrés tindrà lloc al Palau de la Generalitat, serà obert a tot el públic i comptarà amb la participació d’experts en avaluació i immigració de diferents països, tal com podeu comprovar en el programa que us trameto adjunt. Trobareu informació complementària sobre l’esdeveniment a la pàgina http://www.alte.org/events .

Una resposta a “L’avaluació de la llengua com a eina de suport a la migració i a la integració: diferents enfocaments d’un tema comú”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Entrades recents
Administració