Òmnium Bages convoca el premi de Planificació Lingüística 2013

Òmnium Bages convoca el premi de Planificació Lingüística 2013

En el marc de la convocatòria d’enguany dels premis Lacetània, la seu territorial al Bages d’Òmnium Cultural convoca el desè Premi Òmnium Bages de Planificació Lingüística, per a projectes que promoguin i potenciïn l’ús del català, tant en diferents sectors o col·lectius de la societat com en tota la població.

El premi és dotat amb 1.000 euros (impostos exclosos) per Òmnium Bages. El termini per a la presentació de propostes acaba el dia 31 d’octubre de 2012 i les bases detallades es poden obtenir per internet (www.bages.omnium.cat).

Per a més informació cal adreçar-se a Òmnium Cultural del Bages (bages@omnium.cat), carrer del Bruc, 99. 08242 Manresa. Tel. 938726321.

Recursos: Premi-Planificacio-bases-2013.pdf

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Administració