J. Melià participa en tres taules redones sobre el TIL

  1. “TIL. Conflicte educatiu actual”. Agrupació Cultural de Porreres. Porreres (Auditori Municipal)
    Hi participen: Joan Melià Garí, professor UIB; Margalida Rosselló, Plataforma Crida; Hartmut Botsmann, Assemblea de Docents; Jaume Ribas, FAPA; Jaume Salas, CONFAECIB; Mika Obrador, directora IES Porreres; Neus Oliver, professora anglès IES Porreres: Francesca Servera, directora CP Escola Nova; Antònia Toledo, AMPA Escola Nova; Mª Antònia Lliteres, directora C. Verge de Monti-sion; Maria Salis, AMPA Verge de Monti-sion. Moderador: Toni Sorell, periodista. Porreres, 28/09/2013
  2. “TIL i Educació”. AMIPA IES Binissalem, APA CEIP Binissalem, APIMA CEIB Robines (Can Gelabert)
    Hi participen: Joan Melià (professor de la Uib), Pere Rios (President de l’Associació d’Inspectors d’educació de Balears) i Antoni Salvà (professor de l’Ies Binissalem). Ho presenta: Neus Picó. Binissalem, 23/09/2013
  3. TIL. “La situació de l’educació a les Illes Balears” Cas Metge Nou (Campanet).
    Hi participen: M. Antònia Font, presidenta de la Junta de Personal Docent no Universitari; Martí March, catedràtic de Pedagogia de la UIB; Llorenç Palou, director del CP Llorenç Riber; Joan Melià, professor de la UIB; Jaume Ribes President de la Confederació (COAPA) de les Federacions de Pares i Mares d’alumnes de les Illes Balears; Maria Pons, Presidenta de l’Associació de Pares i Mares del CP Llorenç Riber. Moderadora: Neus Benítez. Campanet, 6/9/2013

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Administració