Col·loqui “Identity Construction in Multilingual Learning and Use”

Col·loqui “Identity Construction in Multilingual Learning and Use”

El Cercle de Lingüística Aplicada (CLA) de la Universitat de Lleida organitza el col·loqui Identity Construction in Multilingual Learning and Use que se celebrarà dins del marc del quart congrés internacional de l’IRIS a la Universitat de Lleida, edifici del Rectorat, els propers 13 i 14 de Novembre de 2013.

El panell pretén investigar fins a quin grau i de quina manera el procés d’esdevenir multilingüe i/o actuar com a tal, es relaciona dialècticament amb la construcció de la identitat. Entre altres, comptarem amb la participació del Dr. Adrian Blackledge de la Universitat de Birmingham que contribuirà amb la presentació “Beyond multilingualism: heteroglossia as practice and pedagogy”. Per obtenir una vista completa de les comunicacions, veieu el programa adjunt.

Podeu trobar més informació sobre la resta de panells i les matrícules al web de l’IRIS: http://www.iris-congress.udl.cat/en/congress/index.html. Més informació:  CLA http://www.cla.udl.cat/index.php ICS http://scs.blogs.udl.cat/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Entrades recents
Administració