Dolors Solà, creadora de les parelles lingüístiques, rep el Premi d’Actuació Cívica

Dolors Solà, creadora de les parelles lingüístiques, rep el Premi d’Actuació Cívica

 La Fundació Lluís Carulla ha atorgat un Premi d’Actuació Cívica, dotat amb 5.000 euros, a la filòloga Dolors Solà. Directora del Centre de Normalització Lingüística d’Osona, ha estat impulsora d’iniciatives com les parelles lingüístiques i la campanya mediàtica Parla’m en català, les quals han reeixit a promoure el coneixement i l’ús social del català.

També han rebut un Premi d’Actuació Cívica l’impulsor de la Viquipèdia en català Daniel José Queraltó, el “cantaor” valencià Pep Gimeno “Botifarra”, l’activista cultural alguerès Guido Sari, l’arqueòloga menorquina Margalida Orfila i la pedagoga de la UAB Pilar Benejam.

L’acte de lliurament es durà a terme el 21 de novembre, a les 19 h, al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona. Esteu convidats a assistir-hi.  Confirmeu-ho a protocolajuntament@bcn.cat  o al telèfon 934027354.

L’actriu Nausica Bonnín farà una lectura de textos literaris sobre castellers amb motiu de la publicació de la Nadala 2013 Castells.

Informació Premis d’Actuació Cívica Fundació Lluís Carulla:

Una resposta a Dolors Solà, creadora de les parelles lingüístiques, rep el Premi d’Actuació Cívica

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Entrades recents
Administració