Presentació del VI Informe sobre la situació de la llengua catalana (2012)

L’Observatori de la Llengua presenta el VI Informe sobre la situació de la llengua catalana (2012)

Informe 2012

L’Observatori de la Llengua presentarà el dimecres, 13 de novembre, el VI Informe sobre la situació de la llengua catalana (2012), a les 12 del migdia a l’Espai Gastronòmic de la Sala Castellví del Centre Cultural el Born de Barcelona. Encarregat per Òmnium Cultural i la Plataforma per la Llengua, el document elaborat per la Xarxa CrusCat de l’Institut d’Estudis Catalans analitza l’evolució de la situació sociolingüística i el marc jurídic del català el 2012.

En la roda de premsa hi intervindran Muriel Casals, presidenta d’Òmnium Cultural, Òscar Escuder, president de la Plataforma per la Llengua, Joandomènec Ros, president de l’Institut d’Estudis Catalans, i el coordinador de l’informe Miquel Àngel Pradilla, que exposaran les conclusions de l’estudi.

  Dimecres 13 de novembre – 12h

  Presentació del VI Informe sobre la situació de la llengua catalana

Espai Gastronòmic de la Sala Castellví – El Born CC de Barcelona (com arribar-hi)

 

 

 

L’Informe estarà disponible a la web de la Xarxa CRUSCAT el mateix dia de presentació:  http://blogs.iec.cat/cruscat/publicacions/informe/ Si hi esteu interessats, feu-nos arribar un correu i us mantindrem informats.

Xarxa CRUSCAT – IEC
cruscat@demolinguistica.cat
http://www.demolinguistica.cat/

One Response to Presentació del VI Informe sobre la situació de la llengua catalana (2012)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *