El 2 de desembre finalitza el termini per a presentar-se als Premis Sant Jordi de l’IEC, adreçats a estudiants i investigadors

El 2 de desembre finalitza el termini per a presentar-se als Premis Sant Jordi de l’IEC, adreçats a estudiants i investigadors

Trenta-quatre premis i diversos ajuts i borses d’estudi amb imports entre 500 i 15.000 euros conformen el LXXXIII Cartell de premis i de borses d’estudi de l’Institut d’Estudis Catalans, que tenen per objectiu promoure l’alta investigació científica, principalment la de tots els elements de la cultura catalana. Les categories dels premis són tres: els premis generals, que distingeixen obres i investigadors en tots els àmbits de la ciència i de la cultura catalanes; els premis per a estudiants, amb l’objectiu d’estimular la redacció de treballs d’iniciació a la recerca, i les borses d’estudis i els ajuts, amb la finalitat de promoure la realització de treballs de recerca en diferents àmbits científics. El termini per a presentar les candidatures finalitza el dilluns 2 de desembre, a la una del migdia. Consulteu les bases dels premis en aquest enllaç.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Administració