Trobada sobre Plurilingüisme en Entorns Universitaris

Trobada sobre Plurilingüisme en Entorns Universitaris

El plurilingüisme és una capacitat de l’individu, un dret de la ciutadania europea i una finalitat educativa i didàctica. Però les universitats catalanes estan preparades per respondre al repte que se’n deriva? Tenint en compte la conjuntura econòmica actual, les nostres universitats poden desplegar una autèntica política per al plurilingüisme? En aquesta jornada, Enrica Piccardo, docent i investigadora amb una àmplia experiència internacional en qüestions de plurilingüisme, contestarà aquestes preguntes i nodrirà la reflexió i el debat.
Per consultar-ne el programa i accedir al formulari d’inscripció, cliqueu en aquests enllaços: versió en català / versió en francès.
Dates : 19-11-2013 al 20-11-2013
Organitza : Comissionat per a Multilingüisme de la UB i Institut Francès de Barcelona
Lloc : Edifici Històric, Aula Magna i aula capella

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Administració