J. Melià participa en la taula rodona “TIL, assoliment linguístic o fracàs escolar?”

DIJOUS 28 DE NOVEMBRE
LLOC: aula Polivalent IES Can Peu Blanc.

20H. TAULA RODONA: TIL, assoliment linguístic o fracàs escolar?
Moderadora: Magdalena Serra, periodista del Diari de Mallorca.

Les APIMAS de tots el centres de sa Pobla hem unit esforços per proposar-vos aquesta taula rodona on volem que tota la comunitat educativa tengui cabuda i es puguin posar a damunt la taula tots els temes que ens preocupen en l’educació dels nostres fills en relació al famós model trilingüe anomenat TIL. Per això volem que sigui una xerrada oberta i plural. La taula comptarà amb representats de mestres, professors, pares, alumnes, sociolingüistes.
El sociolingüista convidat és en Joan Melià Garí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Administració