Emili Boix: “El plurilingüisme familiar als territoris de llengua catalana. Un estat de la qüestió”

Emili Boix: “El plurilingüisme familiar als territoris de llengua catalana. Un estat de la qüestió”

Data: 29/11/2013 // Lloc: Sala de Juntes de la Facultat de Filologia, 10.30 h

Emili Boix és catedràtic de la Secció de Lingüística del Departament de Filologia Catalana i director del projecte GLOBALINMED “Globalització i plurilingüisme social i familiar en comunitats lingüístiques mitjanes” . Aquest projecte investiga la transmissió lingüística intergeneracional en famílies lingüístiques mixtes del domini lingüístic o bé de diferents zones europees. Es preveu que la comparació de situacions sociolingüístiques tan diferents tindrà un poder heurístic: ajudar-nos a entendre les dinàmiques de canvi o manteniment de llengua en un àmbit tan decisiu com és la llar. Organitza: CUSC i projecte GLOBALINMED.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Administració