Xavier Vila participa al Seminari Internacional “Global perspectives on language education policy” 2013 | CUSC-UB

Xavier Vila participa al Seminari Internacional “Global perspectives on language education policy” 2013 | CUSC-UB.

El passat dilluns, 17 de desembre de 2013, Xavier Vila va participar a l’International Seminar on Language Policy – INLEPS “Global perspectives on language education policy” 2013 amb una ponència titulada «Language policy in Catalonia: between management and rationales». L’acte va tenir lloc a la Facultat de Filosofia i Lletres de la Universitat de Granada i va aplegar professionals de l’àmbit de la política lingüística i de l’ensenyament de llengües, així com professionals d’altres àmbits i estudiants.

L’International Seminar on Language Policy posa atenció a l’anàlisi dels models de política lingüística de diversos territoris i contextos amb l’objectiu de fomentar el debat sobre els models de política lingüística que s’apliquen actualment i l’impacte que tenen sobre els sistemes educatius i la societat.

Podeu consultar el programa complet de l’acte a través del següent enllaç:  Seminar on Language Policy – INLEPS “Global perspectives on language education policy” 2013.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Administració