Nou número de la revista Llengua i ús (53)

Llengua i ús: revista tècnica de política lingüística

El nou número de la revista Llengua i ús inclou diferents articles, entre els que us destaquem l’article de recerca Llengua i joves. Anàlisi de les variables lingüístiques de l'”Enquesta a la joventut de Catalunya 2012″ de Joan Solé, Anna Torrijos i Pau Serracant (PDF), la ressenya del llibre “La transmissió familiar del valencià Autoria” dels membres de la Xarxa CRUSCAT B. Montoya i A. Mas (PDF), així com la ressenya que fan dos membres de la Xarxa, Albert Fabà i Emili Boix-Fuster, dels llibres “La dèria del català. La vitalitat d’una llengua que desmenteix el seu destí” de R. Ortega (PDF) i “Histoire sociale des langues de France” de G. Kremnitz (dir.) (PDF).

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Administració