Acte de cloenda de l’exposició “Català, llengua d’Europa”

Acte de cloenda de l’exposició “Català, llengua d’Europa”

La Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura organitza la taula rodona Català, espai digital, que es durà a terme com a cloenda de l’exposició “Català, llengua d’Europa”, el dijous 30 de gener a les 18h, a l’Edifici de la Generalitat a Girona (Espai Santa Caterina, carrer de Joan Maragall, 2). A l’acte hi intervindran experts en el tema, amb la finalitat de fer conèixer al públic la importància de la llengua catalana en el món digital: Apps, xarxes socials, programes de gestió, navegadors, telefonia mòbil, sistemes operatius, xarxes socials…

Les persones interessades cal que confirmin assistència. Més informació: www.gencat.cat/llengua/exposicio

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Administració