“Eines i recursos d’informació per a sociolingüistes”. Activitat formativa.

Activitat formativa “Eines i recursos d’informació per a sociolingüistes” |.

El Centre Universitari de Sociolingüística i Comunicació, amb el suport del Centre de Recursos per a l’Aprenentatge i la Investigació de la UB (CRAI), ha organitzat l’activitat formativa Eines i recursos d’informació per a sociolingüistes”.

L’activitat està oberta a totes les persones interessades i l’assistència al curs dóna dret a obtenir un certificat de l’ICE. El període d’inscripció és del 28 d’abril al 23 de maig de 2014.

Per assistir-hi cal inscriure’s a través dels següents enllaços:

– El professorat membre de la UB (amb autenticació UB), haurà de fer la inscripció a aquest enllaç: http://www.ub.edu/ice/mat/uni/ub/matub.php?curs=UNI2013440

– El Professorat d’altres universitats o personal no docent de la UB (sense autenticació UB), haurà de fer la inscripció a aquest enllaç: http://www.ub.edu/ice/mat/uni/ext/bi/formindex.php?curs=UNI2013440&tipus=matgr

– En el cas que no us trobeu en cap dels supòsits anteriors, cal enviar un correu electrònic a cusc@ub.edu indicant les dades personals (nom, telèfon, correu electrònic i número de document d’identitat).

Dates del curs: 6, 13, 20, 27 de juny de 2014
Horari: 9.30h – 11.30h
Durada total: 8h
Preu: Gratuït
Lloc: Facultat de Filologia, Edifici Josep Carner, 4t pis, aula 4.4 (aula d’informàtica)

One Response to “Eines i recursos d’informació per a sociolingüistes”. Activitat formativa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *