Es presenta a l’IEC el VII Informe sobre la llengua catalana (2013)

Es presenta a l’IEC el VII Informe sobre la llengua catalana (2013)

L’Informe constata els efectes de l’ofensiva contra l’estatus normatiu de la llengua catalana i de l’estratègia per a frenar la presència del català en l’ensenyament

L’Institut d’Estudis Catalans, Òmnium Cultural i la Plataforma per la Llengua presentaran el VII Informe sobre la situació de la llengua catalana (2013) el dimecres 17 de setembre, a la una del migdia, a la Sala Pere i Joan Coromines de l’IEC (carrer del Carme, 47, de Barcelona). L’Informe analitza quina és la situació del català en els diferents territoris i el context social, jurídic i polític que afecta la llengua.

En la conferència de premsa intervindran Joandomènec Ros, president de l’Institut d’Estudis Catalans; Oriol Sagarra, membre de la Junta Directiva d’Òmnium Cultural; Òscar Escuder, president de la Plataforma per la Llengua, i Miquel Àngel Pradilla, director de la Xarxa CRUSCAT i coordinador de l’Informe, que exposaran les conclusions de l’estudi.

Acte Conferència de premsa: presentació del VII Informe sobre la llengua catalana (2013)
Data Dimecres 17 de setembre de 2014
Hora 13 hores
Lloc Sala Pere i Joan Coromines de l’IEC (carrer del Carme, 47, de Barcelona)

Informes sobre la situació de la llengua catalana anteriors

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Administració