Es presenta a l’IEC el VII Informe sobre la llengua catalana (2013)

Es presenta a l’IEC el VII Informe sobre la llengua catalana (2013)

L’Informe constata els efectes de l’ofensiva contra l’estatus normatiu de la llengua catalana i de l’estratègia per a frenar la presència del català en l’ensenyament

L’Institut d’Estudis Catalans, Òmnium Cultural i la Plataforma per la Llengua presentaran el VII Informe sobre la situació de la llengua catalana (2013) el dimecres 17 de setembre, a la una del migdia, a la Sala Pere i Joan Coromines de l’IEC (carrer del Carme, 47, de Barcelona). L’Informe analitza quina és la situació del català en els diferents territoris i el context social, jurídic i polític que afecta la llengua.

En la conferència de premsa intervindran Joandomènec Ros, president de l’Institut d’Estudis Catalans; Oriol Sagarra, membre de la Junta Directiva d’Òmnium Cultural; Òscar Escuder, president de la Plataforma per la Llengua, i Miquel Àngel Pradilla, director de la Xarxa CRUSCAT i coordinador de l’Informe, que exposaran les conclusions de l’estudi.

Acte Conferència de premsa: presentació del VII Informe sobre la llengua catalana (2013)
Data Dimecres 17 de setembre de 2014
Hora 13 hores
Lloc Sala Pere i Joan Coromines de l’IEC (carrer del Carme, 47, de Barcelona)

Informes sobre la situació de la llengua catalana anteriors

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Administració