“Català i empresa. Ja estàs al dia?”

Sessió  “Català i empresa. Ja estàs al dia?”, que tindrà lloc dimecres 17 de juny, a les 9.30 h, a l’Auditori (planta 2) del Mobile World Centre (plaça de Catalunya, Portal de l’Àngel).

La Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura, amb el suport de Mobile World Capital Barcelona i Movistar, organitza la sessió “Català i empresa. Ja estàs al dia?” per al dimecres 17 de juny, a l’Auditori (planta 2) del Mobile World Centre (plaça de Catalunya, Portal de l’Àngel).

La sessió s’inscriu en el programa “Català i empresa. Ja estàs al dia?” de la Direcció General de Política Lingüística, que té per objectiu incrementar l’ús de la llengua catalana en l’àmbit empresarial, fer créixer l’oferta de productes i serveis en català, i garantir els drets lingüístics dels consumidors. L’acte el conduirà el periodista Albert Closas, director del programa Valor afegit de TV3.

El redactor en cap d’economia de La Vanguardia, Ramon Aymerich, pronunciarà una conferència a l’entorn de l’empresa i la llengua. Tot seguit hi haurà unes breus intervencions de persones destacades en l’àmbit socioeconòmic, que parlaran des de la seva pròpia experiència sobre la llengua com a instrument de qualitat en el mercat català, i que representaran les diverses raons perquè l’empresa parli en català.

Parlaran, entre d’altres, el president de PIMEC, Josep González; el secretari general de la Confederació de Comerç de Catalunya, Miquel Àngel Fraile; el degà del Col·legi d’Economistes de Catalunya, Joan B. Casas; el president de l’Associació Catalana d’Assessors Fiscals, Comptables i Laborals, Josep Maria Paños; el conseller delegat de Condis, Enric Ezquerra; el membre del Consell d’Administració d’ATO, Josep Maria Lleal, o la directora de l’Institut d’Investigació 3iSIC, Montserrat Peñarroya.

La directora general de Política Lingüística, Ester Franquesa, farà la cloenda de la jornada.

La sessió s’adreça especialment a empreses, organitzacions empresarials, col·legis i associacions professionals. Per assistir-hi cal inscriure-s’hi prèviament, ja que les places són limitades.

http://www.gencat.cat/llengua/empresa/sessio

Programa i formulari d’inscripcions