III Jornada sobre els Parlars Valencians de Base Castellano-aragonesa i de Base Castellano-murciana.

Temes específics:
-Sociolingüística i contacte de llengües
-Lexicografia
-Onomàstica
-Literatura antiga i moderna

Villar del Arzobispo (La Serrania). Saló d’Actes Ajuntament.

2 de novembre (València-Facultat de Filologia),
4 i 5 de novembre de 2016
Organitza:
Ajuntament de Villar del Arzobispo, departaments de Filologia Catalana i Filologia Espanyola de la Universitat de València i Departament de Llengua Espanyola i Lingüística de la Universitat de Saragossa.
Patrocina:
AVL
Diputació de València
Conselleria de Cultura de la Generalitat Valenciana
Comitè científic:
Antonio Briz, Lluís Gimeno, Jordi Colomina, Brauli Montoya, Francisco Gimeno, José Maria Enguita, Josep Lluís Doménech, Antoni Garcia Osuna.
Coordinadors:
César Salvo i Emili Casanova.

Les tres conferències previstes les impartiran Maria Luisa Arnal (El vocabulario diferencial castellano-aragonés), José Ramón Gómez Molina (Actituds lingüístiques) i Emilio Nieto (Paralelismos entre la toponimia de Castilla-La Mancha y la Serranía).

Ponents prevists:
Castañer, Rosa M.
Gargallo, José Enrique
Martí, Joaquim
Moya, Josep Antoni
Morant, Ricard
Porta, Antoni
Vicente, Santiago
Taula redona: El xurro de La Serrania
Presentació del llibre: ‘El habla de Segorbe a través de la documentación del siglo XIII’, de Rosa Gómez Casany-Maria Josep Carbonell.
Comunicacions: 
S’obri un període de presentació de comunicacions lliures fins al 10 de maig. El comitè científic acceptarà o no la comunicació de 12 pàgines com a màxim, abans del 15 de juny. Cal enviar un títol i un resum d’una pàgina a César Salvo (salvocesar@hotmail.com) i Emili Casanova (emili.casanova@uv.es). El llibre resultant de les actes de la Jornada serà editat per Denes-Diputació de València.
Inscripció: 
Es farà a partir del 10 de setembre, després de la segona circular. La inscripció costarà 30 euros i es tindrà dret al dinar, a les Actes i als materials del Congrés i al certificat oficial.

Font: Vicent Ferran Garcia Perales (UCH-CEU)