Amplicació termini: Sociolinguistics Summer School 8

Us informem que hem ampliat fins a dilluns 27 de març la data límit per a presentar propostes de comunicació a la Sociolinguistics Summer School 8–COST New Speakers Training School, que tindrà lloc a l’edifici històric de la Universitat de Barcelona del 4 al 7 de juliol del 2017 i està co-organitzada per la UOC, la COST Action 1S1306 New Speakers in a Multilingual Europe i el CUSC-UB.
La Sociolinguistics Summer School és un punt de trobada internacional anual en què estudiants de postgrau i investigadors novells tenen l’oportunitat de presentar els primers resultats de la seva recerca i d’assistir a sessions plenàries i tallers conduïts per investigadors amb més experiència. Enguany, les ponències plenàries aniran a càrrec de Monica Heller (University of Toronto), Xavier Vila (Universitat de Barcelona), Joan Pujolar (Universitat Oberta de Catalunya) i Robert Lawson (Birmingham City University).

Podeu trobar les instruccions per a l’enviament de propostes de comunicació i de presentacions als tallers a: https://sss8barcelona.wordpress.com/call-for-papers/
Recordeu que hi ha disponibles borses de viatge i allotjament per a estudiants de màster i doctorat en universitats que formen part de la Xarxa Vives.
Us agrairem que ens ajudeu a difondre aquest missatge a estudiants o investigadors novells que puguen estar interessats a prendre part en aquesta iniciativa.

Administració