Anàlisi de dades qualitatives amb Atlas.ti

El Servei de Tecnologia Lingüística (UB) ha programat el curs següent:

**INTRODUCCIÓ A L’ANÀLISI DE DADES QUALITATIVES AMB ATLAS.TI** Impartit per David Yubraham Sánchez. Dates: Divendres, del 5 al 26 de maig de 2017 (4 sessions). Horari: De 10.00 a 13.00 Durada total: 12 hores. Lloc: Facultat de Filologia, Edifici Josep Carner, Aula PC. Preu: 20 euros.  Matrícula: fins al 2 de maig de 2016.Aquest curs està especialment adreçat a totes aquelles persones que es vulguin introduir en l’anàlisi de dades qualitatives en el marc de projectes de recerca, tesines, etc. i que vulguin conèixer la lògica i els principis bàsics d’una de les eines més utilitzades en aquest tipus de treball. Estem pendent d’obtenir per part de l’ICE el reconeixement d’aquest curs com a activitat formativa per a personal docent i  investigador de la UB.Per a més informació, podeu contactar amb nosaltres mitjançant el correu electrònic (stel(arrova)ub.edu / montsenofre(arrova)ub.edu) o per telèfon, al 934035694.

Servei de Tecnologia Lingüística http://stel.ub.edu/ Facultat de Filologia Universitat de Barcelona Tel. 934035694

Administració