Curs: anàlisi de dades qualitatives (Atlas.ti)

El Servei de Tecnologia Lingüística (UB) ha programat una segona edició del curs següent: **INTRODUCCIÓ A L’ANÀLISI DE DADES QUALITATIVES AMB ATLAS.TI**

Impartit per David Yubraham Sánchez
Dates: Divendres, del 2 al 19 de juny de 2017 (3 sessions)
Horari: De 10.00 a 14.00
Durada total: 12 hores
Lloc: Facultat de Filologia, Edifici Josep Carner, Aula PC
Preu: 20 euros
Matrícula: fins al 26 de maig de 2017

Aquest curs està especialment adreçat a totes aquelles persones que es vulguin introduir en l’anàlisi de dades qualitatives en el marc de projectes de recerca, tesines, etc. i que vulguin conèixer la lògica i els principis bàsics d’una de les eines més utilitzades en aquest tipus de treball.

Si esteu interessats en aquesta segona edició, podeu inscriure-vos clicant sobre l’enllaç següent: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdkux-d-ulnsrd5hvfWhjN1hNnCD3bMZedVHQemZXiPfRhSJA/viewform?c=0&w=1

Administració