Màster en tècniques d’investigació social aplicada (TISA) – En línia

Presentació dimecres 13/09 a les 19h a la seu del Colpis Es tracta d’una iniciativa conjunta de l’Institut d’Estudis del Treball, de la Universitat Autònoma de Barcelona, del Departament de Sociologia i Anàlisi de les Organitzacions de la Universitat de Barcelona i del Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya. 

MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) –ONLINE–

Adreçat a persones amb formació universitària que desitgin especialitzar-se en tècniques d’investigació social com a camp de desenvolupament professional i/o necessitin aquests coneixements i instruments per a treballar amb la informació del seu àmbit professional, el principal objectiu del màster TISA (que enguany arriba a la 15a edició) és dotar els alumnes d’un coneixement específic sobre les tècniques d’investigació més avançades en el camp de les ciències socials. Té una durada de 300 hores i s’imparteix en format online. El temari està dividit en quatre mòduls: Disseny de la investigació social; Tècniques d’investigació social quantitativa; Tècniques d’investigació social qualitativa i participativa; Seminaris d’aplicacions de les tècniques d’investigació social. Tot aquells que vulgueu matricular-vos-hi teniu temps fins al 31 d’octubre. Les classes començaran l’1 de novembre. Podeu ampliar la informació consultant la pàgina web del màster o escrivint a master.tisa@uab.es

Així mateix, la sessió de presentació del màster tindrà lloc a la seu del Colpis (c/ Roger de Llúria 155-157 entr 1a, Barcelona) el 13 de setembre a les 19:00. Si voleu assistir-hi cal que confirmeu l’assistència a formacio@colpis.cat posant a l’assumpte “presentació màster TISA”.

Administració