Primera sessió del seminari del CUSC-UB del curs 2017/2018: contacte de llengües

Origen: Primera sessió del seminari del CUSC-UB del curs 2017/2018 | Blog del seminari del CUSC

El proper divendres 29 de setembre (12h, Aula 1.5, Edifici Josep Carner, Facultat de Filologia de la Universitat de Barcelona) tindrà lloc la primera sessió del curs 2017/2018 del seminari de sociolingüística i política lingüística del CUSC-UB.

990_1460227201f-_xavier_vila

En el seminari, F. Xavier Vila (UB) farà un repàs a l’evolució recent del camp de recerca sociolingüística sobre el contacte de llengües, prenent com a punt de partida el «Capítol 6. El multilingüisme i el contacte lingüístic» del manual Sociolingüística de la llengua catalana (Ariel, 1998), del qual és coautor amb Emili Boix (podeu accedir a una versió electrònica del manual en aquest enllaç). Aquesta primera sessió servirà per a introduir el fil conductor dels seminaris de comentari de lectures, que enguany estaran dedicats a les perspectives sociolingüístiques sobre el contacte de llengües.

El seminari del CUSC-UB se celebra amb una periodicitat mensual i alterna presentacions de recerca en curs amb comentari de lectures. Les activitats són gratuïtes i obertes a investigadors i públic general interessat en la intersecció entre llengua i societat, i s’aniran anunciant de manera periòdica en aquest blog. Si voleu rebre tota la informació al correu electrònic, podeu subscriure-us al blog o contactar aflorsmas ( at ) gmail.com.

Administració