XXX Curs de sociolingüística de la Nucia. Plurilingüisme i educació: present i futur

En aquesta edició la temàtica del Curs de Sociolingüística de la Nucia se centra a fer una reflexió sobre el marc sociològic i cultural del plurilingüisme a casa nostra i a tot l’àmbit lingüístic, així com també tractarà l’organització i la renovació de les pràctiques educatives en el marc de l’educació plurilingüe.

Per fer-ho, han confirmat ja l’assistència acadèmics de prestigi com Josep Nadal (Universitat de Girona; IEC), Miquel Àngel Pradilla (Universitat Rovira i Virgili; IEC), Ferran Suay (Universitat de València), Milla Segarra (Universitat Autònoma de Barcelona; IEC), Vicent Pascual (pedagog; IEC) o Toni Mollà (sociolingüista), entre d’altres. Així mateix, hem previst diverses ponències en què donarem la paraula a representants de la Conselleria d’Educació perquè presenten i contextualitzen la futura Llei de Plurilingüisme. També hem inclòs una sessió en què diferents equips docents presentaran experiències del tractament del plurilingüisme a l’aula en els CEIP, CFPA i IES de les nostres comarques. A més, els directors dels dos centres internacionals (de la UCSB i de Bamberg), Antonio Cortijo (UCSB, RABLB) i Hans-Ingo Radatz (Univ. Bamberg), ens explicaran les seues experiències.

Dates de realització: divendres 1 i dissabte 2, i divendres 15 i dissabte 16 de desembre de 201

Seu Universitària de la Nucia (Universitat d’Alacant)

Més informació

El CEFIRE d’Alacant i la Seu Universitària de la Nucia (Universitat d’Alacant), i l’ICE de la UA amb la col·laboració del Center For Catalan Studies (CCS) de la University of California at Santa Barbara (UCSB (EUA) i l’Internationales Institut für Iberische Studien [IIIS) de l’Otto-Friedrich-Universität Bamberg (Alemanya), han organitzat el 30è Curs de Sociolingüística de la Nucia.
Administració