F. Xavier Vila a Estat de Gràcia (Catalunya Ràdio)

Origen: F. Xavier Vila a Estat de Gràcia (Catalunya Ràdio) |

Ahir, 22 de novembre, cap a les 16:30 h, F. Xavier Vila, director del CUSC i del Departament de Filologia Catalana i Lingüística General, va participar al programa Estat de Gràcia, dirigit per Roger de Gràcia, que ofereix Catalunya Ràdio de dilluns a divendres de 16 h a 19 h. Vila va comentar la qüestió del suposat adoctrinament escolar que ha denunciat els darrers dies el partit polític de Ciutadans, el qual ha aportat com a hipotètica prova una enciclopèdia on es parla de Països Catalans, referit a l’àmbit lingüístic. Arran d’aquest fet, Vila parla, entre d’altres qüestions, del concepte de “Països Catalans” i, progressivament, la conversa deriva cap al tradicional debat sobre si el català i el valencià són la mateixa llengua.

Podeu escoltar el programa i les respostes de F. Xavier Vila aquí (a partir del minut 30:50)

Imatge relacionada

Entrades recents
Administració