Parlament del 17é Premi de Sociolingüística Jaume Camp

DSC_0811El passat 28 de novembre, en el marc de la 28a Festa de les Lletres del Vallès Oriental, organitzada per Òmnium Cultural del Vallès Oriental, un jurat format pel filòleg Xavier Moral i el sociolingüista Albert Argenter va decidir concedir el 17é Premi de Sociolingüística Jaume Camp a la tesi Usos lingüístics i identitats socials entre adolescents catalans i valencians, que vaig defensar a la Universitat de Barcelona el 22 de setembre.

Us reproduïsc, a continuació, les paraules d’agraïment que vaig llegir després del lliurament. I aprofite, de nou, per a donar les gràcies per aquest reconeixement i l’enhorabona a la resta de premiats!

Continuar llegint… 17é Premi de Sociolingüística Jaume Camp – apunts de sociolingüística

 

Administració