Presentació de ​”L’ensenyament del català als territoris de parla catalana” i conferència de M. Josep Cuenca (IEC)

Presentació del volum ​”L’ensenyament del català als territoris de parla catalana. Estat de la qüestió i perspectives de futur”, una selecció dels treballs presentats al IV Simposi Internacional sobre l’Ensenyament del Català. En el marc de la presentació del llibre, ens acompanyarà la Dra. M. Josep Cuenca, membre de l’Institut d’Estudis Catalans i professora de la Universitat de València, que​ ​pronunciarà la​ ​conferència “La Gramàtica de la llengua catalana de l’IEC: les versions Essencial i Bàsica”. L’acte tindrà lloc el proper dimecres 14 de febrer de 2018, a les 18.00 hores, a la Sala Segimon Serrallonga de la Universitat de Vic (carrer Perot Rocaguinarda, 17).
Administració