Programa Beatriu de Pinós

Programa Beatriu de Pinós de l’Agència d’Ajuts Universitaris i de Recerca (AGAUR). Destinat a l’ incorporació de personal investigador postdoctoral. Requisits dels beneficiaris: de manera general, haver obtingut el títol de doctorat entre l’1 de gener de 2010 i el 31 de desembre de 2015. No haver residit o treballat a l’Estat espanyol més de 12 mesos en els darrers tres anys anteriors a la data de presentació de la sol•licitud. Dotació de l’ajut: retribució per a la contractació de 86.000 euros per a dos anys; més 6.000 euros per a implementar accions de recerca.

Per més informació, vegeu web de l’AGAUR: http://agaur.gencat.cat/ca/beques-i-ajuts/convocatories-per-temes/Ajuts-per-a-la-incorporacio-de-personal-investigador-postdoctoral-al-sistema-catala-de-ciencia-i-tecnologia-dins-del-programa-Beatriu-de-Pinos-BP-2017

Termini de presentació de sol·licituds: de 15.01.2018 a 28.02.2018 (obert)

Administració