El Consell de Redacció de la Revista de Llengua i Dret aprova el codi ètic de conducta i bones pràctiques. Escola d’Administració Pública de Catalunya

imatge_rldEl passat mes de gener el Consell de Redacció de la Revista de Llengua i Dret (RLD) va aprovar el codi ètic de conducta i bones pràctiques per tal de garantir l’ètica i la qualitat dels articles publicats. Aquest codi ètic és compartit amb la Revista Catalana de Dret Públic, l’altra revista científica que edita l’Escola d’Administració Pública de Catalunya (EAPC). Per elaborar el document, l’EAPC s’ha basat principalment en el Codi de conducta i bones pràctiques per a editors de revistes científiques del COPE, i també en la Guia de bones pràctiques de les publicacions periòdiques i unitàries del CSIC (Consell Superior d’Investigacions Científiques d’Espanya). Continuar llegint… El Consell de Redacció de la Revista de Llengua i Dret aprova el codi ètic de conducta i bones pràctiques  . Escola d’Administració Pública de Catalunya

Administració