Blog XarxaLlull

Us escric per anunciar-vos que la nova eina de comunicació de la Xarxa universitària d’estudis catalans a l’exterior, el Blog XarxaLlull, ja està en ple funcionament. El trobareu en aquest enllaç: https://xarxa.llull.cat/.

Aquest blog de l’Institut Ramon Llull és un espai per compartir les experiències docents del professorat de la Xarxa universitària i difondre les activitats acadèmiques i culturals que es generen a l’entorn de l’ensenyament de la llengua i la cultura catalanes a les universitats d’arreu del món. El blog inclou tres seccions: ensenyar, aprendre i investigar, i també un calendari d’esdeveniments. Permet compartir amb gran facilitat a les xarxes socials les entrades que hi publiquen tant el professorat de les universitats de l’exterior com el personal de l’IRL. 

Entrades recents
Administració