Setena sessió del seminari del CUSC amb Lucas Duane (Université du Luxembourg i UOC) el 20 d’abril

20170706_130754

El proper divendres 20 d’abril, a les 12h a l’aula 1.6 de l’Edifici Josep Carner de la Facultat de Filologia de la Universitat de Barcelona, celebrarem la sisena sessió del curs 2017/2018 del seminari de sociolingüística i política lingüística del Centre de Recerca en Sociolingüística i Comunicació de la Universitat de Barcelona (CUSC-UB).

En aquesta ocasió ens visita Lucas Duane, investigador de la Université du Luxembourg i de la Universitat Oberta de Catalunya, que ens presentarà els resultats de la seua tesi doctoral sobre “La institució de la dissidència lingüística a les Illes Balears: dinàmiques ideològiques de l’estandardització del català”.

El seminari és obert a la comunitat acadèmica i al públic general: no hi falteu!

Administració