Miquel Àngel Pradilla Cardona, premi d’honor Maestrat Viu

La investigació sociolingüística de primer nivell i l’aposta irrenunciable per posicionar estratègicament les Terres de Cruïlla com a territori vertebrat i vertebrador. El jurat dels Premis Maestrat Viu ha considerat concedir el Premi Carles Salvador 2018 a Miquel Àngel Pradilla Cardona, catedràtic de la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona, per la destacada tasca d’investigació en l’anàlisi de la realitat de la comunitat lingüística de parla catalana, per l’aportació de noves perspectives en la configuració d’un espai comunicatiu que afavorisca el valencià com a llengua de cohesió social, i per posar en valor la potencialitat cultural de les Terres de Cruïlla, que administrativament formen part d’Aragó, de Catalunya i del País Valencià, i entre les quals figura el Maestrat. El Premi Alfred Giner Sorolla, en aquesta ocasió, el jurat l’ha hagut de considerar desert. Continuar llegint… Maestrat Viu : Miquel Àngel Pradilla Cardona, premi d’honor Maestrat Viu

Administració