Apunts de sociolingüística i política lingüística (butlletí del CUSC-UB)

El Centre de Recerca en Sociolingüística i Comunicació de la Universitat de Barcelona (CUSC-UB) us presentem una nova iniciativa de divulgació de dades sociolingüístiques: el butlletí Apunts de sociolingüística i política lingüística. L’objectiu dels Apunts, de publicació mensual, és funcionar com un aparador de la producció científica del CUSC que sigui rellevant per a la gestió de la diversitat lingüística a casa nostra, i facilitar que els resultats de la recerca arriben —en català i de forma accessible— als agents implicats i al conjunt de la societat catalana.

Amb la col·laboració de:

cultura_h3


Número 1—Setembre 2018 | El salt a secundària: realment disminueix, l’ús del català

  • Descarrega el PDF
  • Mots clau: adolescència; usos lingüístics; sociolingüística educativa
Entrades recents
Administració