I Festa Fes-te de la Llengua

La llengua catalana, més enllà d’una eina de comunicació per a totes les situacions, és també per als seus parlants i, òbviament, per a la Secció Filològica, una font d’expressió, de coneixement i de plaer que ens permet explicar el món i relacionar-nos-hi.

Amb aquesta idea, el 19 d’octubre convoquem la I Festa Fes-te de la Llengua als Jardins del Palau Robert de Barcelona, de vuit del vespre a dotze de la nit, amb la voluntat explícita de posar la llengua catalana en el centre d’una celebració festiva. Volem dedicar aquesta primera edició al col·lectiu d’ensenyants de català de secundària i batxillerat d’arreu de la catalanofonia, i als estudiants de filologia catalana que n’han de ser professors en un futur.

Ens agradaria comptar amb la vostra presència a la festa i, alhora, us demanem que ens ajudeu a difondre aquesta convocatòria. Per assistir-hi, només cal omplir aquest formulari.

Secció Filològica

 

Administració