Renovat el Consell de Direcció del CUSC

Font: Renovat el Consell de Direcció del CUSC |

20181025_114756Avui, 25 d’octubre de 2018, a les 10h, s’ha celebrat la reunió ordinària del Consell de Centre del CUSC, on s’ha exposat detalladament la situació del centre i s’ha fet un seguiment dels diversos projectes i línies de recerca en curs. També s’ha repassat breument la memòria del 2017 i s’han plantejat propostes a l’entorn de futures activitats que ben aviat anunciarem.

A més, hem de destacar que s’ha renovat el Consell de Direcció del CUSC i, mitjançant una votació, han estat escollits dos nous vocals en substitució d’Albert Bastardas Boada, que fins aquest curs ha estat professor de la Secció de Lingüística General del Departament de Filologia Catalana i Lingüística General de la UB, i de Jaume Farràs Farràs, professor al Departament de Sociologia i Anàlisi de les Organitzacions de la UB.

Els membres escollits per exercir el càrrec de vocals del Consell de Direcció a partir d’ara han estat Llorenç Comajoan, professor del Departament de Filologia i Didàctica de la Llengua i la Literatura a la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya, i Cristina Illamola, professora del Departament de Filologia Hispànica de la Universitat de Barcelona.

Des del CUSC, ens agradaria agrair la tasca de tants anys a Albert Bastardas i Jaume Farràs i felicitar els nous vocals, Cristina Illamola i Llorenç Comajoan, per aquest nou càrrec.

Membres del CUSC després de la reunió, al 5è pis de l’edifici Josep Carner