J. Ploettner: “La co-construcció de l’expertesa en la instrucció mediada en anglès (English-Medium Instruction, EMI)”

Sessió del desembre: Joan Ploettner, doctoranda del GREIP, presentarà dades de la seva recerca amb el títol La co-construcció de l’expertesa en la instrucció mediada en anglès (English-Medium Instruction, EMI).
Data i lloc: 11 de desembre a les 12.00 h. en el seminari 1A (mòdul I) de la Facultat de Ciències de l’Educació, UAB.
Sessió del gener: Luz Cruz, doctoranda del GREIP, presentarà dades de la seva recerca amb el títol L’Educació Intercultural i el Bilingüisme són eines d’inclusió o d’occidentalització de les comunitats indígenes?: Anàlisi de la perspectiva indígena Embera-chamí .
Data i lloc: 31 de gener a les 18.00 h. a la Facultat de Ciències de l’Educació, UAB (aula per confirmar).
Podeu trobar més informació sobre les sessions aquí.
Administració