VII Trobada del Grup d'Estudis Etnopoètics: primera circular

Logo GEEBenvolguts,

La VII Trobada del Grup d’Estudis Etnopoètics de la Societat Catalana de Llengua i Literatura es farà a Sitges els dies 18 i 19 de novembre de 2011, amb el títol «La recerca folklòrica: persones i institucions» amb l’objectiu de donar notícia i estimular la investigació sobre l’obra i la trajectòria de persones i institucions que des del s. XIX ençà han treballat en la recerca i l’estudi del patrimoni folklòric català, amb una especial atenció a l’obra dels folkloristes que –per una o altra raó- han tingut una menor difusió dels seus treballs.

Et convidem a participar amb una comunicació (d’entre 10 i 15 minuts de durada) o, simplement, amb la teva assistència, que permetrà refermar les relacions entre els membres del GEE, i donar impuls i continuïtat als nostres projectes. Et recordem que –després de la Jornada- les comunicacions tenen sis mesos de marge de reelaboració i després es publiquen en el llibre que cada any edita el GEE a l’Arxiu de Tradicions de L’Alguer.

Si estàs interessat a assistir-hi, convé que ho facis saber amb un missatge a c.valriu@uib.cat i si vols presentar comunicació cal que enviïs el títol i el resum abans del 30 de setembre. Pròximament rebreu informació detallada sobre l’espai on es farà l’encontre i les possibilitats d’allotjament a Sitges.

Esperem poder-nos trobar a Sitges!

Palma, 23 de maig de 2011

Comissió Gestora del GEE

PROGRAMA (provisional)

Divendres 18

-Matí:

Reunió de treball per als membres del GEE que participen en el projecte del «Repertori Biobibliogràfic de la Literatura Popular Catalana»

-Tarda:

Inici de la Jornada.
Presentació de materials publicats al llarg de l’any.
Comunicacions.
Debat sobre el tema de la Jornada.
Sopar.

Dissabte 19

-Matí:

Presentació de comunicacions.
Assemblea anual del GEE.
Cloenda.
Dinar.

Una resposta a VII Trobada del Grup d'Estudis Etnopoètics: primera circular

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XV Trobada del GEE

Mons reals i imaginats en l’etnopoètica catalana (Perpinyà, 15-16/11/2019).

Segueix-nos!

Esdeveniments
  • 08.11. - 10.11.2019 |
    VIII Curs de Cultura Popular: Sant Vicent Ferrer: vida, història i llegenda (Altea, 8-9/11/2019)
    » Més informació «
Arxiu d’entrades
Subscripció