V Curs de Cultura Popular: Patrimoni oral i noves tecnologies

V CURS DE CULTURA POPULAR

«Patrimoni oral i noves tecnologies: del llegat Alcover als estudis folklòrics del segle XXI»

Dates: 29 i 30 de novembre i 1 de desembre de 2012.
Lloc: Aula de Graus de l’edifici Ramon Llull (Universitat de les Illes Balears, Palma).
Ho organitza: Grup de Recerca en Etnopoètica de les Illes Balears (Departament de Filologia Catalana i Lingüística General de la Universitat de les Illes Balears).
Ho patrocina: Càtedra Alcover-Moll- Villangómez (Universitat de les Illes Balears).
Hi col·laboren: Institució Pública Antoni M. Alcover i Fundació Casa Museu Llorenç Villalonga, Pare Ginard i Blai Bonet.

Matrícula

Places limitades.

Sol·licitats 1.5 crèdits de lliure configuració. També es lliurarà un certificat d’aprofitament al curs de 15 hores, sempre que les persones matriculades assisteixin a un mínim del 80% del curs.

Preu:

– 15 euros (matrícula).

– 60 euros per a l’alumnat de les universitats d’Alacant, València i Tarragona (inclou matrícula, passatge d’avió, allotjament i dinar de divendres dia 30 de novembre).

– Els estudiants de la UIB que acullin l’allotjament d’un estudiant de fora tenen la matrícula i el dinar de divendres 30 gratuïts.

Per formalitzar la matrícula, primer s’ha d’efectuar l’ingrés de 60 o 15 euros a SA NOSTRA 2051 0151 62 1070007694. Referència de l’ingrés: V Curs Cultura Popular i nom i cognoms de la persona que s’inscriu. Després s’ha d’enviar per correu electrònic el justificant de l’ingrés a l’adreça c.valriu@uib.cat, juntament amb les dades personals (nom i cognoms, document d’identitat, universitat de procedència i telèfon).

Programa

[descarregar pdf]

3 Responses to V Curs de Cultura Popular: Patrimoni oral i noves tecnologies

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XVIII Trobada del GEE
Arxiu d’entrades