Crònica de la VII Trobada del Grup d’Estudis Etnopoètics a Llengua i Literatura

El número 23 (2013) de Llengua & Literatura, la revista de la Societat Catalana de Llengua i Literatura (filial de l’Institut d’Estudis Catalans), inclou la crònica de la VII Trobada del Grup d’Estudis Etnopoètics «La recerca folklòrica: persones i institucions», celebrada a Sitges el 18 i 19 de novembre de 2011, escrita per Margalida Coll a les pàgines 371-373.

llengua&literatura23

La ressenya, com la resta de la revista, es pot llegir en línia i descarregar en pdf a l’Hemeroteca Científica Catalana de l’Institut d’Estudis Catalans: http://revistes.iec.cat/index.php/LLiL/issue/view/4987/showToc

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XIII Trobada del GEE

Programa

Acta

Segueix-nos!

Esdeveniments
  • No hi ha novetats
Arxiu d’entrades
Administrador de web
Subscripció