Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries, Premi Joan Amades de cultura popular i tradicional 2013

Reproduïm la nota de premsa de l’Associació Cultural Joan Amades en relació al Premi Joan Amades de cultura popular i tradicional (2013) [pdf]:
premi
La trajectòria del grup al llarg d’aquests darrers 20 anys i el seu compromís amb la cultura popular i tradicional l’ha fet valedora del premi de l’edició d’enguany. L’Associació Cultural Joan Amades atorga aquest premi que està destinat a prestigiar, reconèixer i fer públiques les trajectòries de persones i organitzacions que han destacat en l’estudi, la promoció i la dinamització de la cultura popular i tradicional catalana.

El grup Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries ha destacat al llarg d’aquests anys amb una proposta musical fresca, arrelada en la tradició i el folklore de les terres de l’Ebre, i amb una posada en escena singular amb humor compromès i crític. És per aquesta trajectòria marcada pel compromís social, d’estima a la terra i a la tradició que l’Associació Cultural Joan Amades ha decidit fer-los valedors del Premi Joan Amades de Cultura Popular i Tradicional 2013.

El lliurament del guardó és farà el diumenge 19 de gener al a la sala d’actes del Patronat Escolari Obrer de la Sagrada Família de Tortosa.

Per més informació
ASSOCIACIÓ CULTURAL JOAN AMADES
Amadeu Carbó 610048131

QUICO EL CÉLIO, EL NOI I EL MUT DE FERRERIES
Arturo Gaya 691301355

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XV Trobada del GEE

Mons reals i imaginats en l’etnopoètica catalana (Perpinyà, 15-16/11/2019).

Segueix-nos!

Esdeveniments
  • No hi ha novetats
Arxiu d’entrades
Subscripció